Diensten

Als belangrijkste Citroën garage in het arrondissement Dendermonde bieden wij u niet alleen een zeer uitgebreid gamma personen- en bedrijfswagens. Daarnaast bieden wij een uitgebreid dienstenpakket en garanderen wij u een optimale service, ook nà verkoop.

Bij garage Van Houts beschikt u over: 

  • Meer dan 40 jaar ervaring als concessiehouder en erkend hersteller voor het merk Citroën
  • In onze werkplaats kan je terecht voor het onderhoud van je wagen, ongeacht het merk, ongeacht de plaats van aankoop
  • Een zaakvoerder die zowel in de werkplaats, als in de verkoop dagelijks meedraait
  • Een technisch expert ter plaatse
  • Een uitgebreide voorraad wisselstukken en accessoires
  • Een carrosserie-afdeling die erkend is door de meeste conventionele verzekeringsmaatschappijen, waarbij wij ook gerechtigd zijn om zelf foto-expertises uit te voeren
  • Flexibele openingsuren
  • Vervangwagens aan democratische prijzen (gratis bij ongeval)

Wij zijn pas overtuigd als de klant dit ook is

Naverkoop

Komen er extra (onvoorziene) kosten te pas aan uw onderhoud of herstelling? Dan brengen wij u hier steeds persoonlijk van op de hoogte

Wij maken uw wagen klaar voor de keuring en, indien gewenst, bieden wij uw wagen aan in de keuring

Wij zijn uitgerust met speciale apparatuur om de software van uw wagen uit te lezen en zo de oorzaak van de storing te achterhalen.

Blijvend investeren en innoveren. Al onze medewerkers worden voortdurend bijgeschoold om u een optimale service te bieden.

Herstellingen met originele Citroën-wisselstukken die voor veiligheid, milieuvriendelijkheid en kwaliteit staan. Een zachter prijsje? Eurorepair

In onze werkplaats kan u terecht voor het onderhoud en herstellingen aan uw wagen, ongeacht het merk, ongeacht de plaats van aankoop. Zelfs met uw mobilhome kan u bij ons terecht.

Onze werkplaats is uitgerust met de recentste gereedschappen en het modernste diagnoseapparatuur.

Om u een zo vlot mogelijke service te verlenen, beschikken wij over 5 werkbruggen. Daarnaast beschikken wij over drie gediplomeerde installateurs en onderhoudstechniekers van auto-airconditioning, alsook twee geautoriseerde techniekers voor werken aan elektrische voertuigen en een technische expert ter plaatse.

Bent u er niet gerust op dat uw wagen door de keuring raakt of vermijdt u liever een onnodige terugrit? Een check-up keuring is geen overbodige luxe. Liever zelf geen tijd verliezen door de wachttijden of een dag verlof opgeven? Wij kunnen zelfs voor u naar de technische controle rijden.

Op zoek naar nieuwe (winter)banden of een spijker in je band? Wij helpen je graag verder. Ook voor de stockage van uw banden kan u bij ons terecht. Dan maakt u gewoon een afspraak wanneer het tijd is om zijn wintersokken aan of uit te trekken en doen wij het nodige.

Denk je bij ‘een kapotte autoruit’ ook alleen aan die marketingreus? Wel, wij kunnen u zelfs aan nog democratischere prijzen helpen!

Tijdens onderhoud of herstelling kan u gerust op uw voertuig wachten. Wij bieden u een aangename wachtruimte met leesmateriaal en een warm kopje koffie. Blijft u liever in de buurt, dan hebben wij steeds fietsen ter uwer beschikking. Onze haal- en brengservice wordt ook aangeboden voor klanten die in een straal van 5km wonen. Als voorgaande mogelijkheden geen oplossing voor u bieden, bieden wij ook de mogelijkheid tot het huren van een vervangwagen, aan democratische prijzen. Zo is uw mobiliteit nooit beperkt!

Wilt u een afspraak maken voor uw onderhoud, bel best enkele dagen op voorhand of maak online uw afspraak. Onze receptionisten helpen u met veel plezier verder.

Magazijn

Sla uw winter- en zomerbanden op in ons bandenhotel voor een zacht prijsje

Voor alle herstellingen werken wij standaard met originele Citroën-wisselstukken die garant staan voor veiligheid, milieuvriendelijkheid en hoogwaardige kwaliteit

Liever een zachter prijsje voor je reparatie? U kan ook kiezen voor onderdelen van het Eurorepair-gamma, onderdelen goedgekeurd door Citroën

 • Armsteunen
 • Automatten
 • Telefoonhouders
 • Koffermatten
 • Zetelhoezen
 • Camera’s
 • Fietsendragers
 • Skiboxen
 • Dakdragers
 • Trekhaken
 • Antivries-producten
 • Autohoezen

Wij beschikken over een grote voorraad aan wisselstukken om u steeds zo snel mogelijk van dienst te kunnen zijn, ook voor de onvoorziene werken.

In uw zoektocht naar accessoires (gps, trekhaken, imperials, laadkabels voor elektrische voertuigen, dakkoffer,…) kunnen wij u verder helpen. Of wenst u graag een vergelijk voor uw nieuwe (winter)banden? Wij bieden alle courante (Michelin, Uniroyal, Kleber, Goodyear,…) en niet-courante merken aan. Of u ze nu graag zelf plaatst of dit graag aan ons overlaat.

Daarnaast kan u bij ons magazijn ook steeds terecht voor de afhaal van wisselstukken.

Verkoop

Koop u een wagen bij Garage Van Houts, dan bent u zeker van een kwalitatieve service, ook nà verkoop!

Bij ons kan u steeds rekenen op transparante prijzen zonder onaangename verrassingen en accessoires van hoogwaardige kwaliteit en plaatsing

Wij betrekken u persoonlijk bij iedere stap van het verkoops- en montageproces. Onze medewerkers staan elke dag opnieuw klaar om u deskundig advies op maat te verlenen

Met onze 40 jaar ervaring beschikken we over de kennis en vaardigheden om u goed te begeleiden bij uw keuze. We beschikken over een groot gamma persoons- en bedrijfswagens en werken samen met professionele ombouwers, dus ook voor de inrichting en/of bestickering van uw bedrijfswagen zit u bij ons goed. Uiteraard kan u bij ons ook steeds terecht voor een financiering of leasing.

Naast onze nieuwe wagens, bieden wij ook tweedehandswagens aan. Deze genieten van een jaar garantie, zijn gekeurd voor verkoop en worden schoongemaakt geleverd. Ook hiervoor kan u een financiering en/of garantie-uitbreiding verkrijgen.

Neem contact op met onze verkopers die u graag begeleiden bij de juiste keuze!

Ontdek onze ALL-IN formule: Private Lease!

 

INCLUSIEF: leasing wagen, omnium verzekering + wegbijstand, alle taksen (verkeersbelasting en inverkeerstelling), onderhoud + slijtagestukken, banden (zomer en/of winter), waarborg gedurende looptijd contract. Alleen uw brandstof is niet inbegrepen!

Back to top